Почетна / Преглед на вести
Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Вести

НОВА ЛОКАЦИЈА !!!

02.04.2018

Почитувани,

Од понеделник, 02.04.2018 салонот на Домиталија е на нова локација, Ул. Дебарца 44, позади пазарот Буњаковец .Ве очекуваме! 

 
Распродажба
Маса Icon
Маса Icon
26.040,00 ден.
17.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.