Почетна / Преглед на вести
Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Вести

НОВА ЛОКАЦИЈА !!!

16.05.2016

Почитувани,

Од понеделник, 16.05.2016 салонот на Домиталија е на нова локација, на бул. Партизански одреди, спроти Универзална Сала, помеѓу Броз Кафе и поликлиниката Неуромедика.Ве очекуваме! 

 
Распродажба
Клубска маса Rem
Клубска маса Rem
23.948,00 ден.
13.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.