Почетна / Понуда
Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Kuadra 1298

Производител: Pedrali

Седечкиот дел е комплетно изработен од кожа.Достапни варијатни се: бела,црна,црвена,тортора,темно кафена и коњак боја.


 
Распродажба
Библиотека Opus
Библиотека Opus
18.200,00 ден.
12.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.