Почетна / Понуда
Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Маса Icon

Производител: Domitalia

Масата е достапна во бела боја.

Почетни димензии се 40 cm x 95 cm.

Двете страни се со димензија од 60 cm и имаат можност да се отворат со што целoкупната должина изнесува 160 cm.

Подетално може да се погледне на дадениот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=-5uiNRLXK30

Цена:
26.040,00 ден.
17.000,00 ден.
 
Распродажба
Библиотека Opus
Библиотека Opus
18.200,00 ден.
12.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.