Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Birex

Специјализирана програма за вашиот дом. За само 10 години од своето постоење, оваа производствена куќа успеа да го најде своето место меѓу најдобрите во Италија. Нивните програми опфаќаат кујни, тоалети, санитарии, и многу други елементи кои можат да го состават вашиот дом. Специјализирана програма за вашиот дом. За само 10 години од своето постоење, оваа производствена куќа успеа да го најде своето место меѓу најдобрите во Италија. Нивните програми опфаќаат кујни, тоалети, санитарии, и многу други елементи кои можат да го состават вашиот дом.

Производи од брендот Birex
 
Распродажба
Маса Icon
Маса Icon
26.040,00 ден.
17.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.