Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Маси > Arrben

Специфичноста и посебниот стил на работење се дел од визијата на италијанската фабрика за производство на столици од кожа и метал Арбен. Со своето четириесет годишно постоење, сите линии на столици произведени од Арбен се со посебен квалитет и метод на изработка. Уникатноста на дизајнирањето е секогаш ажурирана според најновите трендови, современтиот стил и побарувачката на пазарот. Она што сепак ја издвојува оваа компанија од многу други во светот е нивниот задржан квалитет во производството за време на целокупното постоење.

Производи од брендот Arrben
 
Распродажба
Стол Noah
Стол Noah
8.000,00 ден.
4.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.