Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Софи11 > Doimo Sofas

Doimo Sofas е реномирана фабрика, член на големата италијанска групација Doimo, специјализирана за дизајн на софи исклучиво во најквалитетната кожа, со широка палета на бои и типови на кожа.Doimo Sofas е фабрика која на чело со своите дизајнери ги создава трендовите во производство на софи, постојано внесувајќи новости во дизајнот, технологијата и материјалите кои се употребуваат.

 

 

Производи од брендот Doimo Sofas
   
  Распродажба
  Библиотека Opus
  Библиотека Opus
  18.200,00 ден.
  12.000,00 ден.
  Промоција
  ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
  Newsletter
  Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.