Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Doimo Sofas

Doimo Sofas е реномирана фабрика, член на големата италијанска групација Doimo, специјализирана за дизајн на софи исклучиво во најквалитетната кожа, со широка палета на бои и типови на кожа.Doimo Sofas е фабрика која на чело со своите дизајнери ги создава трендовите во производство на софи, постојано внесувајќи новости во дизајнот, технологијата и материјалите кои се употребуваат.

 

 

Производи од брендот Doimo Sofas
 
Распродажба
Стол Plus
Стол Plus
7.000,00 ден.
4.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.