Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Doimo Cucine

Брзото постигнување на вистински резултати и освојување на пазарот, Doimo Cucine (како една од гранките на Doimo Group) го постигна со постојано вложување во три насоки: квалитет на производот, ефективноста и услугата. Неуморното паралелно истражување на нови модели и нови технологии, поддржано од искусни дизајнери и инжинери, доведе до реализација на кујни кои нудат екстра вредност во однос на концептот, материјалите и иновативните решенија. 

Производи од брендот Doimo Cucine
 
Распродажба
Библиотека Opus
Библиотека Opus
18.200,00 ден.
12.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.