Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Новитети > Pedrali

Со повеќе од 45-годишно искуство во производството на столици, Pedrali ја обележа својата територија  со дизајнерски концепт  кои го содржи  мотото “динамичен дизајн" Столиците се произведуваат во повеќе категории, според материјалот на изработка: пластика, дрво и текстил (кожа). Кај масите ви е дадена слободата сами да создадете комбинација која најмногу ќе одговара на вашите потреби.  

Производи од брендот Pedrali
   
  Распродажба
  Клубска маса Rem
  Клубска маса Rem
  23.948,00 ден.
  13.000,00 ден.
  Промоција
  ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
  Newsletter
  Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.