Испечати странаНамали текстЗголеми текст

DV Office

Најголемиот дел од секојдневието секој од нас го минува на своето работно место. Дозволете си топлина во вашата канцеларија со специјализираната програма за вашиот канцелариски простор од Дела Валентина.
Младиот тим на дизајнери овозможуваат линиите на Дела Валентина да бидат секогаш во тренд и според најновите стилови за уредување. Компанијата е релативно млада на италијанскиот пазар за канцелариски мебел меѓутоа се до денес, успеа да ги воспостави сите стандарди за квалитет на производството. Идеите, стилот и иновативноста се она што отсекогаш ги издвојувало од останатите!

Производи од брендот DV Office
 
Распродажба
Библиотека Opus
Библиотека Opus
18.200,00 ден.
12.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.