Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Софа кревети > Innovation

Innovation е нова линија на софи, која ви ја претставува Domitalia, Софи кои навистиона имаат стил и префинет дизајн, а во исто време се мултифункционални. Наменети се за комфорно спиење, исто колку и за седење. Секоја софа изгледа доста префинето во вашата дневна, работна, детска или гостинска соба, а можностите за трансформација испитајте ги сами. Innovation ви нуди три колекции: OneRoomLiving, IStyle и Repose, секоја со своите карактеристики. 

Производи од брендот Innovation
 
Распродажба
Библиотека Opus
Библиотека Opus
18.200,00 ден.
12.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.