Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Најпродавани > Innovation

Innovation е нова линија на софи, која ви ја претставува Domitalia, Софи кои навистиона имаат стил и префинет дизајн, а во исто време се мултифункционални. Наменети се за комфорно спиење, исто колку и за седење. Секоја софа изгледа доста префинето во вашата дневна, работна, детска или гостинска соба, а можностите за трансформација испитајте ги сами. Innovation ви нуди три колекции: OneRoomLiving, IStyle и Repose, секоја со своите карактеристики. 

Производи од брендот Innovation
   
  Распродажба
  Библиотека Opus
  Библиотека Opus
  18.200,00 ден.
  12.000,00 ден.
  Промоција
  ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
  Newsletter
  Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.