Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Производи во салон > Domitalia

Domitalia е специјализирана фабрика за производство првенствено на трпезариски мебел, која произведува атрактивни  и технички иновативни линии на мебел што го задоволуваат вкусот на илјадници задоволни купувачи секаде во светот. Освен трпезариски мебел произведува и дизајниран плочест мебел за опремување на вашиот дом, како и мебел за вашето работно место во домот.

Производи од брендот Domitalia
   
  Распродажба
  Библиотека Opus
  Библиотека Opus
  18.200,00 ден.
  12.000,00 ден.
  Промоција
  ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
  Newsletter
  Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.