Испечати странаНамали текстЗголеми текст

Столици > Domitalia

Domitalia е специјализирана фабрика за производство првенствено на трпезариски мебел, која произведува атрактивни  и технички иновативни линии на мебел што го задоволуваат вкусот на илјадници задоволни купувачи секаде во светот. Освен трпезариски мебел произведува и дизајниран плочест мебел за опремување на вашиот дом, како и мебел за вашето работно место во домот.

Производи од брендот Domitalia
 
Распродажба
Библиотека Opus
Библиотека Opus
18.200,00 ден.
12.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.