Почетна / За нас
Испечати странаНамали текстЗголеми текст

За нас


Домиталиа се појавува како новост на македонскиот пазар со појдовна идеја за претставување на докажани италијански брендови.

Затоа, не само преку производите, туку ќе бидеме присутни и во делот за советување и препораки. На овој сегмент ќе му обрнеме посебно внимание тргнувајќи од потребата да пренесеме повратна врска од пазарот и секако да ја идентификуваме вашата вистинска потреба во процесот на дизајнирањето на вашиот дом или работен простор.

Исто така, ќе се надградиме и со рубрика за совети од искусни дизајнери и архитекти кои ќе ви укажат на тоа кои се најчестите грешки кои можете да ги направите во процесот на креирањето на вашиот дом, кои потоа можат да ви донесат многу незадоволства.

Затоа на пазарот постои Домиталиа – со своите производи, тимот на сорабтници, и се разбира најважиот дел – ВИЕ - со кои заедно ја градиме нашата визија и иднина.
 
Распродажба
Библиотека Opus
Библиотека Opus
18.200,00 ден.
12.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.