НОВА ЛОКАЦИЈА!!!

Од понеделник, 16.05.2016 салонот на Домиталија е на нова локација, на бул. Партизански одреди, спроти Универзална Сала, помеѓу Броз Кафе и поликлиниката Неуромедика.Ве очекуваме! 

 
Распродажба
Стол Plus
Стол Plus
7.000,00 ден.
4.000,00 ден.
Промоција
ПОПУСТ НА СОФИТЕ НА DOIMO SALOTTI!
Newsletter
Бидете постојано информирани за сите новитети, настани, промоции и производи од Домиталиа.